Το κόστος των μεταφορικών είναι 3,90€ για όλη την Ελλάδα.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται με τα ελτά κουριερ Πανελλαδικό νούμερο από σταθερό 11120.

Ζητήστε από μας το νούμερο voucher και αναζητήστε την αποστολή σας στο www.elta-courier.gr

Για παραγγελίες με μεγαλύτερο όγκο (άνω του ενός χαρτοκιβωτίου) η αποστολή μπορεί να γίνει με μεταφορική εταιρεία σε χαμηλό κόστος. Επικοινωνήστε μαζί μας για πλήροφορίες.

Οι παραγγελίες αποστέλλονται συνήθως εντός 3 εργάσιμων ημερών.

Παραγγελίες διεκπεραιώνονται από Δευτέρα έως Σαββατο (εκτός από αργίες). Παραγγελίες που τοποθετούνται στο σύστημα Παρασκευή από τις 5.00 μ.μ. και μετά, θα περάσουν τα στάδιο έγκρισης, προετοιμασίας και αποστολής τη Δευτέρα.

Παράδοση μπορεί να γίνει και από το φυσικό μας κατάστημα στη Λάρισα, στην οδό Παναγούλη 103.

Σημείωση: Εάν επιθυμείτε το προϊόν να σταλεί σε διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που καταχωρίσατε για τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε διαφορετική διεύθυνση παραλήπτη στο σύστημα καταχώρισης παραγγελίας.

ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Εάν υπάρξει καθυστέρηση με την παραγγελία σας, θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας, σε εύλογο χρονικό διάστημα, μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου για να σας ενημερώσουμε για τους λόγους καθυστέρησης καθώς και τον αναμενόμενο χρόνο αποστολής. Στην περίπτωση αυτή θα μπορείτε (εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί) να ζητήσετε την αλλαγή της παραγγελίας σε άλλο είδος ή ακόμα και την ακύρωση της παραγγελίας σας και επιστροφή των χρημάτων σας.

 ------------------------------------------------------------------------------------------------------


Το προϊόν προστέθηκε επιτυχώς στη σύγκριση προϊόντων!